Ruoko rahaksi -seminaari
Ruoko liiketoimintana on nostamassa päätään kovaa vauhtia, kun liiketoimintaketjujen kehitystyötä tehdään yhteistyönä niin yritysten, osakaskuntien kuin viranomaistenkin kesken. Tule kuulemaan enemmän ruokoliiketoiminnasta 20.4.23 Tuorlaan Kaarinaan klo 9–12. Seminaariin voi osallistua myös etänä. Seminaarin jälkeen on mahdollisuus tutustua ruokoaiheisiin (mm. ruokotuotteet) Tuorlan rannassa.
Seminaari on samalla “Ruovikoiden esiintyminen ja biomassat Saaristomerellä” -hankkeen loppuseminaari ja sen järjestää Turun AMK yhteistyössä Ainutlaatuisen Saaristomeren kanssa. Rahoittajana toimii Varsinais-Suomen liitto. Ilmoittautumiset seminaariin 6.4. mennessä allaolevalla lomakkeella.
RUOKO RAHAKSI -SEMINAARI
Paikka:
Livia, Tuorlan toimipiste, Piikkiö klo 8.30–13.00
Aika: 20.04.2023 klo 09.00–12.00
Ilmoittautuminen aamupäivän seminaariin viimeistään 6.4.2023: https://www.lyyti.in/Ruokoseminaari_Tuorla
Ohjelma:
08.30 Aamukahvi / -tee
09.00 Tervetuloa
09.10 Ruokoketjun kustannukset luvituksista leikkuisiin
09.40 Rahoitusmahdollisuudet biotalouden alan toimijoille
10.10 Tauko
10.30 Paneelikeskustelu: kokemuksia ruo’osta leikkuuketjuista ja hyödyntämisestä
11.15 Ruokoalan tulevaisuus – mainiot mahdollisuudet
11.45 Loppukeskustelu
12.00 Seminaari päättyy
12.15 Lounas
13.00 Ruokonäyttely